logo teelker

Wij geven u een helder inzicht in de bouwtechnische staat en de onderhoudskosten

Het signaleren van gebreken en/of tekortkomingen is één van de doelen van een inspectie, maar het vinden van een goede oplossing is misschien nog wel belangrijker

schade expertise

Bij alle soorten van bouwschade kan teelker bouwkundig advies worden ingeschakeld om de oorzaak en hoogte van het schadebedrag te bepalen. Nauwkeurig wordt de schade geïnventariseerd en gerapporteerd.

Alle soorten van schade in of rondom uw woning of bedrijfsruimte als gevolg van lekkage, storm, brand, verkeerd uitgevoerde verbouwing, bouwschade, gevolgschade, waterschade, schade aan belendingen of infrastructuur, kunnen ernstige hinder en financiële discussies met zich meebrengen tussen u en uw verzekeraar of aannemer.

Met het uiteindelijke rapport kunt u de schade bij uw verzekeraar of tegenpartij onderbouwen. De rapportages van teelker bouwkundig advies worden gebruikt om schade vast te stellen maar ook als contra-expertise en in aansprakelijkheid- en rechtsbijstandzaken. In veel gevallen zal uw verzekeraar de kosten van genoemde expertises vergoeden.

 

Neem in geval van schade als gevolg van een calamiteit zoals inkomensschade of ander soort van bedrijfsschade welke een bedrijfsuitvoering of bewoning van een pand belemmeren zo snel mogelijk contact op met uw verzekeraar.

 

De schade expertise van teelker bouwkundig advies is geheel gericht op materiële bouwkundige schade en herstel.

Ook wanneer u te maken krijgt met een verzakking van uw woning, schimmel in de badkamer, nare luchtjes vanuit uw kruipruimte of scheuren in uw muren die steeds groter worden. Objectief advies van teelker bouwkundig advies kan u uit de nood helpen.

teelker bouwkundig advies

adres Dierenriem 30
postcode en plaats 6662 CJ Elst
telefoon 026 381 53 90
mobiel 06 28 70 34 19
website www.teelker.nl
email info@teelker.nl
nummer kvk 09162720

Landelijk en Regionaal Actief

Arnhem – Nijmegen

Velp – Rheden – Ellecom – Dieren

Doesburg – Brummen – Zutphen

Oosterbeek – Renkum – Doorwerth

Elst – Driel – Valburg – Heteren

Huissen – Bemmel – Gendt

Westervoort – Lathum – Duiven

Zevenaar – Didam – Lobith

Weurt –  Ewijk – Druten

Beuningen – Wijchen – Grave

Malden – Mook – Plasmolen

Ooij – Millingen aan de Rijn

Berg en Dal – Groesbeek

MENU