logo teelker

Wij geven u een helder inzicht in de bouwtechnische staat en de onderhoudskosten

Het signaleren van gebreken en/of tekortkomingen is één van de doelen van een inspectie, maar het vinden van een goede oplossing is misschien nog wel belangrijker

Privacy policy

Teelker bouwkundig advies kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van teelker bouwkundig advies, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan teelker bouwkundig advies verstrekt. teelker bouwkundig advies kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam

Uw adresgegevens

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw IP-adres

Waarom teelker bouwkundig advies gegevens nodig heeft

Teelker bouwkundig advies verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan teelker bouwkundig advies uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening.

Hoe lang teelker bouwkundig advies gegevens bewaart

Teelker bouwkundig advies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan twee jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Teelker bouwkundig advies verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van teelker bouwkundig advies worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Teelker bouwkundig advies gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Teelker bouwkundig advies maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Teelker bouwkundig advies bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Teelker bouwkundig advies te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Teelker bouwkundig advies heeft hier geen invloed op.

Teelker bouwkundig advies heeft Google geen toestemming gegeven om via teelker bouwkundig advies verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@teelker.nl. Teelker bouwkundig advies zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Teelker bouwkundig advies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van teelker bouwkundig advies maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door teelker bouwkundig advies verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met teelker bouwkundig advies op via info@teelker.nl.

www.teelker.nl is een website van teelker bouwkundig advies. Teelker bouwkundig advies is als volgt te bereiken:

Dierenriem 30, 6662 CJ  Elst

026 381 53 90

06 28 70 34 19

www.teelker.nl

info@teelker.nl

kvk  09162720

teelker bouwkundig advies

adres Dierenriem 30
postcode en plaats 6662 CJ Elst
telefoon 026 381 53 90
mobiel 06 28 70 34 19
website www.teelker.nl
email info@teelker.nl
nummer kvk 09162720

Landelijk en Regionaal Actief

Arnhem – Nijmegen

Velp – Rheden – Ellecom – Dieren

Doesburg – Brummen – Zutphen

Oosterbeek – Renkum – Doorwerth

Elst – Driel – Valburg – Heteren

Huissen – Bemmel – Gendt

Westervoort – Lathum – Duiven

Zevenaar – Didam – Lobith

Weurt –  Ewijk – Druten

Beuningen – Wijchen – Grave

Malden – Mook – Plasmolen

Ooij – Millingen aan de Rijn

Berg en Dal – Groesbeek

MENU