logo teelker

Wij geven u een helder inzicht in de bouwtechnische staat en de onderhoudskosten

Het signaleren van gebreken en/of tekortkomingen is één van de doelen van een inspectie, maar het vinden van een goede oplossing is misschien nog wel belangrijker

nen2580 meting

is een Nederlandse Norm (NEN) die de termen, definities en bepalingsmethoden geeft voor de oppervlakte van terreinen met een bouwbestemming en voor de vloeroppervlakten en inhouden van gebouwen of delen daarvan.

Oppervlakten en inhouden van het vastgoed spelen in de vastgoedwereld een grote rol. Een verkeerde interpretatie van vierkante meters kan grote gevolgen hebben en veel geld kosten. Om dit te voorkomen is er de norm NEN 2580, voor het eenduidig bepalen van oppervlakten en inhouden van gebouwen. NEN 2580 maakt het mogelijk om kosten gerelateerde begrippen op een uniforme wijze te bepalen en te vergelijken.

Een meetcertificaat voorkomt onduidelijkheid en discussie en zorgt er voor dat u geen vierkante meters laat liggen en daarmee dus inkomsten misloopt.

Teelker bouwkundig advies stelt meetcertificaten op voor beleggers, verhuurders, huurders, gemeenten, makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars, etc. Zowel voor commerciële objecten (winkels, kantoren, industrie), woonobjecten (woningcomplexen en appartementen) als combinaties (woon-winkelcomplexen, MFA’s, Brede Scholen) geeft een NEN 2580 meetcertificaat een helder beeld van het werkelijke aantal vierkante meters VVO. Een NEN 2580 meetcertificaat is een onlosmakelijk onderdeel van uw huisvestingsplan.

teelker bouwkundig advies

adres Dierenriem 30
postcode en plaats 6662 CJ Elst
telefoon 026 381 53 90
mobiel 06 28 70 34 19
website www.teelker.nl
email info@teelker.nl
nummer kvk 09162720

Landelijk en Regionaal Actief

Arnhem – Nijmegen

Velp – Rheden – Ellecom – Dieren

Doesburg – Brummen – Zutphen

Oosterbeek – Renkum – Doorwerth

Elst – Driel – Valburg – Heteren

Huissen – Bemmel – Gendt

Westervoort – Lathum – Duiven

Zevenaar – Didam – Lobith

Weurt –  Ewijk – Druten

Beuningen – Wijchen – Grave

Malden – Mook – Plasmolen

Ooij – Millingen aan de Rijn

Berg en Dal – Groesbeek

MENU